PRESENTACIÓ DE "MADE IN CAT" A LA FESTA MAJOR DE SALLENT

08/09/2015
PRESENTACIÓ DE
Aquest divendres dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, té inici la Festa Major de Sallent. A les 21:00 hores de divendres el pregó donarà la sortida als actes d'enguany amb la particularitat que la lectura del mateix anirà a càrrec de A la Big Bom Band, per encàrrec de l'ajuntament. Després del pregó, a la mateixa plaça de la vila, hi haurà el concert de la formació jazzísitca on presentarà el seu darrer disc "Made in Cat". Bona Festa Major a tothom!  

"MADE IN CAT" A LA FESTA MAJOR D'AGUILAR DE SEGARRA

16/08/2015
El proper divendres 4 de setembre a les 21:30 la formació de Sallent presentarà "Made in  Cat" a la població d'Aguilar de Segarra. El concert, que s'emmarca dins de la Festa Major d'aquesta localitat del Bages, i que té lloc sempre durant el primer cap de setmana de setembre, es realitzarà al Pla de les Alzines de Can Vila, just al costat de l'església de Sant Andreu d'Aguilar.

A LA BIG BOM BAND, PROTAGONISTA DE LA FESTA MAJOR DE SALLENT

16/08/2015
A LA BIG BOM  BAND, PROTAGONISTA DE LA FESTA MAJOR DE SALLENT
A LA BIG BOM BAND serà una de les grans protagonistes de la Festa Major de Sallent. La formació jazzística serà enguany la responsable de llegir el pregó el divendres 11 de setembre, dia d'inici de la Festa Major 2015. Els membres de la big band donaran el toc de sortida de les festes des del balcó de l'ajuntament. Just després de la lectura del pregó, la formació realitzarà un concert a la mateixa plaça de la Vila, on presenterà el seu tercer i últim disc "Made in Cat". La lectura del pregó serà a les 21:00 hores. 

A LA BIG BOM BAND PRESENTA "MADE IN CAT" A SALLENT

05/06/2015
A LA BIG BOM BAND PRESENTA
La formació bagenca presenta el diumenge dia 7 de juny el seu nou disc "Made in Cat" a Sallent, al seu poble, amb motiu de la Festa de les Enramades. El concert tindrà lloc a la Plaça Sant Antoni Mª Claret, a les 22:00 hores. Les Enramades, declarades Festa d'Interès Turístic i Festa Tradicional d'Interès Nacional, es celebren per Corpus amb l'engalanament dels carrers i la celebració i organització de diferents actes. Serà la primera vegada que els temes de "Made in Cat" es podran escoltar a Sallent. 

PRESENTACIÓ DE "MADE IN CAT" A TERRASSA

19/03/2015
PRESENTACIÓ DE
La formació de Sallent presentarà el seu nou disc "Made in Cat" el proper dissabte dia 11 d'abril a la Nova Jazz Cava de Terrassa. El concert serà a les 22:30 i ha estat inclòs dins la temporada estable de jazz 2014/15 d'aquesta prestigiosa sala de la capital del Vallès Occidental. Les entrades es poden adquirir a aquest enllaç: http://www.jazzterrassa.org/ca/node/37083

A LA BIG BOM BAND A TV3!

02/03/2015
A LA BIG BOM BAND A TV3!
Aquest dilluns dia 2 de març a la tarda la formació de Sallent actuarà al programa "Divendres" de TV3, per promocionar el seu nou disc Made in Cat que demà presentarà al Jamboree Jazz Club de Barcelona a partir de les 20:00h. A partir de les 16:40 a TV3.

A LA BIG BOM BAND PRESENTA "MADE IN CAT" AL JAMBOREE

23/02/2015
A LA BIG BOM BAND PRESENTA
"Made in Cat" es presenta a Barcelona  El proper dimarts 3 de març la formació de Sallent presentarà el seu nou disc "Made in Cat" a la Sala Jamboree Jazz Club de Barcelona. En aquesta ocasió la big band comptarà amb la col·laboració de Manel Camp, Vicens Martín i Joan Monné.  No serà la primera vegada que la big band actua a la prestigiosa sala barcelonina, ja ho va fer per primera vegada el 2013. El concert, en doble sessió, serà a les 20:00 i a les 22:00h. En aquest enllaç web del Jamboree es poden adquirir les entrades:

Concert al Kursaal

22/12/2014
Concert al Kursaal
La formació de Sallent va presentar al Kursaal el tercer disc "El producte és més que bo: hi ha territori, cultura, música, tradició, invenció... No podria ser millor". Qui pronuncia aquestes paraules no és un qualsevol, és el pianista i compositor manresà Manel Camp. I fa referència al nou disc, el tercer, de A la Big Bom Band, formació de Sallent dirigida i impulsada per Pepe Balasch i formada per 23 músics de diferents edats. El nou treball és Made in Cat, que consta de vuit temes compostos i arranjats per prestigiosos artistes del jazz català, entre els quals destaquen el mateix Camp, Lluís Vergués, Lluís Vidal i Joan Monné. Pepa Mañé

3r DISC - MADE IN CAT

19/12/2014
3r DISC - MADE IN CAT
MADE IN CAT, l'últim disc editat per aquesta formació del Bages, Es tracta d’un treball compost i interpretat per músics catalans, i que té la finalitat de mostrar la música i cultura catalanes més enllà de les fronteres del nostre país. El disc, enregistrat durant la tardor de 2014, pretén fer un salt qualitatiu dins l’ascendent trajectòria d’aquest conjunt de Sallent. Per aquest motiu la big band ha encarregat a diversos músics de renom del jazz a Catalunya la composició i arranjament dels vuit temes que conformen el disc. Made in Cat suposa un pas més en l’evolució de la formació de Sallent, aportant el seu gra de sorra al panorama del jazz fet a Catalunya.